Jag är tillbaka

Hallå kära vänner! 😃

Det var inte igår! För en tid sedan stängde jag ju ner min gamla blogg (med samma namn) eftersom jag upplevde att jag inte riktigt hann med och tappade glädjen i det hela. Men surprise surprise så kunde jag inte hålla mig borta, så här är jag igen!

På grund av Covid-19 är jag för tillfället permitterad från jobbet och har därmed en himla massa tid över, ytterliggare en anledning till att starta upp här igen. Det är rent ut sagt skittråkigt att inte jobba som vanligt!

Men jag försöker se det som att jag plötsligt har tid över för sådant som jag annars skjutit på eller sådant jag velat göra men inte haft tid eller energi till. Min sambo som pluggar gör ju det nu mera helt på distans, vilket innebär att vi får en himla massa tid över till oss också (och tid att reta gallfeber på varandra). Skämt å sido, vi försöker se det från den ljusa sidan och ta tillvara på tid vi annars inte haft.

Kul att vara tillbaka, puss på er! 😘

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Så himla tråkigt med permitteringen och att viruset påverkar så, men JAA vad roligt att du är tillbaka och har tid för bloggisen mer! 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
sofieliden
sofieliden,
Ja verkligen 😔 Ja men det är jättekul, har saknat att blogga 😃
nouw.com/sofieliden
Mariateresia
Mariateresia,
Välkommen tillbaka! Jag känner igen mig när det kommer till att blogga, jag vet inte hur många gånger jag avslutat och påbörjat mitt bloggande! Hoppas du får en fin dag 😊
nouw.com/mariateresia
sofieliden
sofieliden,
Tack! Haha ja det blir ju lätt så, men sen blir suget att blogga alltid för stort igen 😃 detsamma! 🥰
nouw.com/sofieliden